Tostones rellenos



Ingredients per dos/tres persones:
- Dos plàtans mascle
- Oli de girasol
- Sal
- Formatge (el que prefereixis)
- Tomaca
- Pernil dolç
- Orenga

recepte no tradicional de cuina cubana, però que cada cop es troba més sobint a restaurants cubans. Es fa a partir del típic tostón frito, però amb una variació per la que farem servir un motllo (en plan flamera o motllo per fer cupcakes).

Es tallens els plàtans i es fregeixen el oli de girasol. Un cop fregits s'aplasten i es posen ja al motllo, de manera que facin formeta de tarrina. Hi afegim la sal, i dins del motllo hi poso (al gust) una capa final de formatge (jo n'hi he posat de blau), tomaca (amaida i talladeta) i un toping de pernil i formatge enrotllat, a més d'un polsim d'emental ratllat i orenga.

Ara, al forn 5-6 minuts, a 210 graus aproximadament... i ja està! És molt resultón, i un entrant espectacular de cuina cubana.

Es pot acompanyar d'arrós i un ou fregit (o el que es vulgui, com a la foto, amb frijol negro).