Salmó al forn


Ingredients (dos racions):
- Dos peces de salmó
- Una patata gran tallada a llesques gruixudes
- Una ceba tallada en juliana
- Un pebrot verd
- Dos tomaques petites tallades a rodanxes
- Una dent d'all
- Oli
- Julivert
- Sal
- Un gotet de vi blanc

Fregim la patata com si fos per una truita de patates, a foc mig i que quedi una mica tova per dins. També fregim ceba i pebrot. Un cop fet, ja posem la patata a la Font que farem servir pel forn, com a fons. damunt hi posarem la ceba i el pebrot, i damunt les tomaques en cru. Ara hi posem a sobre el salmó amb un raig d'oli.

ara farem una picada amb l'all (jo en poso mig, per a que no quedi massa fort), el julivert, sal grossa (si en tens) i el bi blanc. Aquesta picada la tirarem per damunt del salmó.

I ara al forn! Uns 15 minuts, a 190ºC.