Ingredients:
- Tapioca (les boles de tapioca es troben a qualsevol supermercat xinés)
- Una llauna de llet de coco (uns 400ml)
- 100ml de llet
- Quatre bones cullerades de sucre
- Un polsim de sal
- Un raig de vainilla
- Una mica de canyella
Es posen tres taces d'agua a bullir, i un cop bull, afegim una tassa de tapioca, que bullirem per 15 minuts a foc mig-baix. Cal anar removent-ho, per a que no s'enganxin (la tapioca és gelatinosa de mena, cal anar amb compte perque s'enganxa!). Un cop haguem acabat de fer-les, les escorrerem amb aigua freda.
A una altra olla, hi posem la llet de coco i la llet. Ho fem bullir, i hi afegim el sucre, la sal, la vainilla, la canyella i la tapioca. Ho farem a foc baix uns 15 minuts més i ja estarà acabat. Es pot servir calent, però jo ho prefereixo fred.
He trobat una altra recepta on la tapioca no es bull primer, sino que només es deix en remull. Les seves proporcions són: 200ml de llet de coco, 100ml d'aigua (no llet), 25gr de tapioca i 30gr de sucre. Cal provar-ho!